Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Mottagningar

Staffanstorp Företagshälsa

Välkomna till vår nya enhet i hälsohuset bra beläget i Staffanstorp. Vi finns i nybyggda lokaler tillsammans med vår vårdcentral och delar entré med träningsanläggningen Studio S. Goda parkeringsmöjligheter finns kostnadsfritt just utanför. Boka tid (040-53 66 60) för att träffa oss på Malmövägen i Staffanstorp. Välkommen till oss!
Mer info

Malmö Företagshälsa

NYHET - från mars 2020 kommer vi finnas i helt nyrenoverade lokaler i Malmö, Östra Varvsgatan 7B. Det är lätt att hitta hit och det finns gott om plats i parkeringshuset Ubåten. Boka tid (040-53 66 60) för att träffa oss på enheten i Malmö. Välkommen till oss!
Mer info

Arlöv Företagshälsa

Välkomna till vår företagshälsa i Arlöv med rötter bak till 1970-talet. Det är lätt att hitta hit och du parkerar gratis vid Burlövsbadet. Mycket bra beläget, bara tio minuter från centrala Malmö/Lund. Även nära från Lomma och Staffanstorp. Välkommen till oss!
Mer info

Landskrona (Industrihälsan)

Välkomna till vår företagshälsa i Landskrona med rötter bak till 1960-talet, med stor kompetens inom tung industri. Det är lätt att hitta hit och det finns kostnadsfria parkeringar utanför.  Välkommen till oss, tidigare Industrihälsan!
Mer info