Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Tester för pågående covid -19

Vi kan nu erbjuda våra anslutna kunder snabbtest för pågående Covid-19 infektion med svar redan efter 15 minuter. Vi erbjuder även PCR tester till våra anslutna kunder.
Publicerad: februari 3, 2021 11:16 , Uppdaterad: februari 3, 2021 11:18
  • Tester för pågående covid -19

Snabbtest Covid-19

Vi kan nu erbjuda våra anslutna kunder snabbtest för pågående Covid-19 infektion med svar redan efter 15 minuter.

Testet har en känslighet på 97,1% och att testa en symtomfri personalgrupp kan vara en kraftfull åtgärd för att förhindra smittspridning på arbetsplatsen. Syftet är att utesluta smitta, ett positivt resultat åtföljs alltid av ett PCR-test till labbet.

Observera att denna tjänst inte ersätter sjukvården utan ska ses som ett komplement. Vid symtom gäller fortfarande att du testar dig i sjukvårdens regi.

Självtest Covid-19

Sedan tidigare erbjuder vi även självtest, PCR-test, som skickas för analys till laboratorium med svar efter någon till några dagar. Precis som snabbtestet erbjuder vi denna tjänst endast till de utan symtom.

Även detta test bör ses som ett komplement till sjukvården.

Reseintyg

Har ni behov av reseintyg utfärdar vi dem. Observera dock att resultatet av snabbtesterna inte accepteras av alla länder.

Vi finns som stöd vid frågor om Covid-19 och smittspridning.

Vaccin Covid-19

Många av er vänder sig till oss med frågor om vaccinering mot Covid-19. Vi följer frågan noggrant opch återkommer med uppdatering så snart vi har mer information.