Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Nu söker vi ännu en företagsläkare till HMC Företagshälsa!

Vi söker dig som vill arbeta med promotiv och arbetsrelaterad vård i nära samarbete med våra kunder och vårt team. Ansök här direkt!
Publicerad: juli 5, 2018 14:52 , Uppdaterad: mars 15, 2020 16:14
  • Nu söker vi ännu en företagsläkare till HMC Företagshälsa!

Ansök här

Vi söker dig som vill arbeta med promotiv och arbetsrelaterad vård i nära samarbete med våra kunder och vårt team.

Vi är en kvalitetsorienterad företagshälsovård med ett intimt förhållande till våra kunder och vi söker dig som vill fortsätta att utveckla våra tjänster och tillsammans med oss göra skillnad för våra kunder.

Din huvuduppgift som företagsläkare hos HMC Företagshälsa är att såväl självständigt som i team arbeta för att lösa patientens/kundens utmaningar. Vårt team består av läkare, företagssköterskor, psykologer, hälsoutvecklare, arbetsmiljöingenjör, ergonom och osteopat. Vi har även en nära samarbete med våra kollegor i andra delar av HMC-koncernen som driver fyra vårdcentraler samt Barnmorskemottagning och Barnhälsovård.

Tillsammans arbetar vi för våra kundföretag med medicinska, organisatoriska och sociala aspekter av arbetslivet som påverkar medarbetarens långsiktiga hälsa. Vi arbetar nära våra kundföretag och har god kunskap om de enskilda företagens förutsättningar och arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tjänst med möjlighet att utveckla såväl kundrelationer som våra tjänster och produkter. Du kommer även ha möjlighet att påverka både din roll och vårt erbjudande till kundföretag.

Arbetsuppgifterna är relaterade till hälsa och säkerhet med fokus på individens, gruppens och organisationens välbefinnande. Detta genom arbetsuppgifter som:
– Rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård
– Lagstadgade hälsokontroller
– Resemedicin
– Utbildningar och seminarier
– Alkohol- och drogproblematik
– Fysiska, organisatoriska och sociala arbetsmiljöfrågor
– Utredningar inom arbetsmiljö och arbetsförmåga
– Rådgivning och rapportering till arbetsgivare
– Tjänster utvecklade utifrån din egen kompetens
– Medicinsk mottagningsverksamhet/rådgivning
– Vidareutveckling av våra medicinska tjänster

Din placeringsort är Landskrona men du kommer även vid behov utföra tjänster på våra andra enheter. Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Kravprofil
Utbildad företagsläkare alternativt legitimerad läkare/specialistläkare/specialist i allmänmedicin med betydande erfarenhet av företagshälsovård. Fördjupad ortopedisk erfarenhet meriterande. Förmåga och vilja vara med och utveckla verksamheten En fördel med kunskap i yrkesinriktad rehabilitering Genuint intresse för människor, hälsa, organisation och arbetsmiljö. Viktigt att du är serviceinriktad, engagerad, flexibel, kommunikativ och lösningsfokuserad med en stark laganda Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, heltid eller deltid

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om våra mottagningar, vad vi står för och vad vi går för www.hmcforetagshalsa.se/ www.halsomedicinsktcenter.se

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så tveka inte att kontakta vår rekryteringsansvariga Johanna Silfverberg på tel 0705 – 69 90 09 eller VD Martin Forsmark på 070-549 93 17.

Ser fram emot din ansökan!

Ansök här