Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Auktoriserad Företagshälsovård enligt Sveriges Företagshälsor

Vi har glädjen att berätta att Hälsomedicinskt Center Företagshälsa under våren 2015 blivit auktoriserad enligt Sveriges Företagshälsors kvalitetskrav för branschen.
Publicerad: juni 7, 2015 15:45 , Uppdaterad: mars 15, 2020 16:11
  • Auktoriserad Företagshälsovård enligt Sveriges Företagshälsor

Vi har glädjen att berätta att Hälsomedicinskt Center Företagshälsa under våren 2015 blivit auktoriserad enligt Sveriges Företagshälsors kvalitetskrav för branschen. Totalt har 21 företagshälsor av totalt 285 i branschen erhållit auktorisationen och vi är en av dessa.  ​

Kvalitetskraven innefattar bl.a. krav på särskild kompetens, samlad kompetens, löpande fortbildning, certifiering inom systematiskt arbetsmijöarbete/ledningssystem för kvalitet m.fl. Det auktoriserade medlemskapet innebär att ni som kund kan vara trygga med att ni arbetar med en kompetent, professionell och ”kvalitetssäkrad” aktör. För mer info gå till www.foretagshalsor.se.1