Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Hälsomedicinskt center/Industrihälsan förvärvar Företagshälsan Arlöv Lomma

Industrihälsan AB förvärvade den 7 maj 2015 Företagshälsan Arlöv-Lomma AB. Industrihälsan ingår i HMC-koncernen och har för avsikt att genom förvärvet utveckla utbudet av företagshälsovårdstjänster och expandera verksamheten i Malmöområdet.
Publicerad: maj 11, 2015 15:54 , Uppdaterad: mars 15, 2020 16:13
  • Hälsomedicinskt center/Industrihälsan förvärvar Företagshälsan Arlöv Lomma

Hälsomedicinskt center/Industrihälsan förvärvar Företagshälsan Arlöv-Lomma AB

Industrihälsan AB förvärvade den 7 maj 2015 Företagshälsan Arlöv-Lomma AB. Industrihälsan ingår i HMC-koncernen och har för avsikt att genom förvärvet utveckla utbudet av företagshälsovårdstjänster och expandera verksamheten i Malmöområdet.

Kort om Industrihälsan

Industrihälsan är sedan tidigare verksamt i Landskrona och erbjuder en heltäckande företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med ett proaktivt förhållningssätt med fokus på att förstärka det friska.

Genom att kombinera och nyttja våra gemensamma kompetenser kommer vi att leverera hög kvalitet i våra tjänster. Tillgängligheten till tidiga insatser och snabb och flexibel service är centralt för oss och vi i söker ett nära samarbete med de företag vi arbetar för. Vår kunskap om arbetsplatsen är viktigt och en förutsättning för att skapa maximalt värde för anslutna företag och dess medarbetare. Läs mer på www.industrihalsan.se

 

Kort om Hälsomedicinskt center

Hälsomedicinskt center är ett nyskapande svenskt vårdföretag som driver vårdcentraler, barn- och mödrahälsovård på uppdrag av Region Skåne. Idag är vi etablerade i Hjärup, Lomma, Malmö och Landskrona. I vårt dagliga arbete har vi särskilt fokus på hur dina levnadsvanor kan påverka din hälsa.

På Hälsomedicinskt center arbetar familjeläkare nära sjukgymnaster, sjuksköterskor och psykologer. Ofta hämtar vi direkt de kollegor vi behöver för att tillsammans med dig bilda en bättre helhetsbild av det du söker oss för. Ett trevligt arbetssätt utan väntan och remisser – vi kallar detta interdisciplinärt samarbete.

Vi är specialister i allmänmedicin, vilket innebär att vi har en bred kompetens och är utbildade för att hantera alla akuta och kroniska sjukdomar på primärvårdsnivå. Läs mer på www.halsomedicinsktcenter.se

Vi ser fram emot att fortsätta det nära samarbetet med befintliga kunder och inom kort erbjuda utvecklade tjänster och ännu högre tillgänglighet.