Den här webbplatsen använder webbkakor (cookies)
för att kunna utvecklas och ge dig en bättre användarupplevelse.
Genom inställningarna i webbläsaren kan du välja att neka webbplatsens användning av kakor.
OK

Om oss

  • Om oss

Vi kan företagshälsovård! 

Vår affärsidé är att stärka kundföretagen genom att utveckla arbetsmiljö och hälsa hos organisationer och medarbetare. Vi erbjuder högkvalitativ, evidensbaserad och kundanpassad företagshälsovård.

Vår mission är att utbildning och information till företag och kunder är grundläggande för samsyn och för framgång i förbättrad arbetsmiljö, rehabilitering och livsstilsförändring.

Din guide till en hållbar arbetsmiljö och hälsa = ett friskare arbetsliv.

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

Genom att kombinera och nyttja våra gemensamma kompetenser levererar vi en helhet, en tillgänglighet och en service som vi tror är banbrytande i branschen. Den viktigaste förutsättningen för en övernormal leverans är dock att vi finns nära er som kund och lär känna och förstå era specifika utmaningar. Bara då kan vi hitta de smartaste vägarna att stärka er och era resurser och hantera de ärenden som kommer upp på ett smidigt och professionellt sätt.

HMC Företagshälsa är ett dotterbolag till Hälsomedicinskt Center (HMC) som bedriver primärvård, barnhälsovård, mödrahälsovård och vaccinationsmottagning på fem enheter i sydvästra Skåne. Vi har ett nära samarbete med samtliga våra enheter vilket ger oss extra stora möjligheter till att realisera en bra leverans till er.

Kontakta oss gärna! 

Arlöv/Malmö/Staffanstorp 040-53 66 60
Landskrona 0418-250 70
info@hmcforetagshalsa.se