• Om oss

Vår vision är att vara den mest attraktiva leverantören av bra arbetsmiljö och hälsa i dagens och morgondagens arbetsliv. 

 

Din guide till en hållbar arbetsmiljö och hälsa- ett friskare arbetsliv.

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

Genom att kombinera och nyttja våra gemensamma kompetenser levererar vi en helhet, en tillgänglighet och en service som vi tror är banbrytande i branschen. Den viktigaste förutsättningen för en övernormal leverans är dock att vi finns nära er som kund och lär känna och förstå era specifika utmaningar. Bara då kan vi hitta de smartaste vägarna att stärka er och era resurser och hantera de ärenden som kommer upp på ett smidigt och professionellt sätt.

HMC Företagshälsa är ett dotterbolag till Hälsomedicinskt Center (HMC) som bedriver primärvård, barnhälsovård, mödrahälsovård och vaccinationsmottagning på fem enheter i sydvästra Skåne. Vi har ett nära samarbete med samtliga våra enheter och med vår partner Kulan Idrotsskadecenter vilket ger oss extra stora möjligheter till att realisera en bra leverans till er.

Vårt mål är att stärka kundföretagen genom att utveckla arbetsmiljö och hälsa hos organisationer och medarbetare.
Vi erbjuder högkvalitativ, evidensbaserad och kundanpassad företagshälsovård.